Ταξίδια πέρα από το διάστημα - Πόθος, Μίνως, 1929- (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή περιστέρια, 1998)
Με αρχηγό το σοφό και καλόκαρδο Ποντικακάκι, το πλήρωμα του Κεκεδόπλοιου ζει συγκλονιστικές περιπέτειες σε μακρινούς αστερισμούς, γαλαξίες και σε πλανήτες με τέρατα και θησαυρούς. Σατανικοί πράκτορες, απαγωγές, φοβερά όπλα, κόσμοι γεμάτοι μυστήριο και γοητεία. Ένα σύγχρονο παραμύθι για αναγνώστες από 11 ετών και πάνω.