Το κλουβί - Willett, Marcia (Ωκεανίδα, 2010)
«Κλουβί» το ονόμασε ο Φέλιξ, εκείνο το ψηλό σπίτι στο Μπρίστολ, όπου ζούσε η Πίτζον με τη νοικάρισσά της, την όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιό Έιντζελ, και το κοριτσάκι της Έιντζελ, τη Λίζι. Παγιδευμένος σ' ένα δυστυχισμένο γάμο ο Φέλιξ ζει μια παθιασμένη σχέση με την Έιντζελ και βρίσκει στις γυναίκες του Κλουβιού όλη την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που του στερεί η κτητική και ζηλιάρα γυναίκα του. Καθώς όμως ο Φέλιξ δένεται όλο και περισσότερο με αυτήν τη δεύτερη οικογένεια, φοβάται ότι κάποια μέρα θα αναγκαστεί να διαλέξει: ή την ξένοιαστη ζωή στο Κλουβί ή τον γιο του τον Πίερς. Και αυτή η μέρα έρχεται όταν η γυναίκα του ανακαλύπτει την απιστία και τον εκβιάζει ν' αφήσει την Έιντζελ για πάντα. Πολλά χρόνια αργότερα, η Λίζι αποφασίζει να ξαναβρεί τον Φέλιξ και γνωρίζει επιτέλους τον Πίερς και την υπόλοιπη οικογένεια - μια οικογένεια με ανοιχτές πληγές που μόνο με τη βοήθειά της μπορούν να κλείσουν.