Πολυτεχνείο, παιχνίδια θανάτου - Στριγάς, Αθανάσιος Κ. (Νέα Θέσις, 1996)
Καταγγέλλω τους εξτρεμιστές της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ ως βασικούς ενόχους για το αιματοκύλισμα της εξέγερσης του πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου του 1973. Καταγγέλλω τις αμερικανονατοϊκές δυνάμεις που εισέβαλαν στο Πολυτεχνείο και τραυμάτισαν και σκότωσαν Ελληνίδες και Έλληνες πολίτες. Την εγκληματική άγνοια και συνενοχή του δικτάτορα Παπαδόπουλου και του Σπ. Μαρκεζίνη. Την διεστραμένη αφοσίωση στα κελεύσματα των αμερικανονατοϊκών, όσων φορούσαν ελληνική στρατιωτική στολή και ευθύνονται με το γκρέμισμα της πύλης του Πολυτεχνείου.