Χειροποίητα : κοσμήματα, κεριά, σαπούνια - Owen, Cheryl (Πρακτικές τεχνικές για δημιουργική και οικονομική καθημερινότητα / Το Βήμα, 2013)
Περιέχονται οι ενότητες: Κοσμήματα (Cheryl Owen, μτφρ. Α. Δημητρακοπούλου) - Εργαλεία και υλικά - Χάντρες - Ασημόσυρμα - Ψυχρά σμάλτα - Αργαλειός για χάντρες - Πολυεστερικός πηλός - Πηλός που στεγνώνει στον αέρα - Μεταλλικός πηλός Κεριά και σαπούνια (Sarah Ditchfield, Susan Flockhart, μτφρ. Γ. Πολυκανδριώτης) - Εργαλεία και υλικά - Κηροποιία - Σαπωνοποιία