Μαθαίνω να πλέκω ζακέτες και πουλόβερ - Κεχαγιόγλου, Ελένη; Γαϊδατζή, Φανή (Το Βήμα, 2013)
Το βιβλίο αυτό κατά κάποιο τρόπο αποτελεί συνέχεια του πρώτου τόμου της σειράς «Μαθαίνω», Μαθαίνω να πλέκω με βελόνες, χωρίς ωστόσο να χάνει την αυτοτέλειά του. Είναι κατάλληλο τόσο για τους αρχάριους που δεν έχουν πιάσει ποτέ βελόνα στα χέρια τους -και τους οποίους θα κατευθύνουν οι αναλυτικές οδηγίες- όσο και για τους αρκετά έμπειρους. Χάρη στα 20 σχέδια του τόμου, που το καθένα τους έχει διαφορετικό Βαθμό δυσκολίας, θα αξιοποιήσετε τις δεξιότητες σας και θα εκπαιδευτείτε ώστε σταδιακά να μπορείτε να πλέκετε χωρίς να χρειάζεστε βήμα προς βήμα οδηγίες. Για τα παιδικά ρούχα δίνονται τρία μεγέθη, με βάση την ηλικία, ενώ τα ανδρικά και τα γυναικεία περιγράφονται σε τέσσερα μεγέθη: small (S), medium( Μ), large (ΙL) και extra large (XL). Σε κάθε σχέδιο προτείνεται ακόμη νήμα και μέγεθος βελόνας. Στο βιβλίο επίσης θα διαβάσετε για τον βασικό εξοπλισμό και τις βασικές τεχνικές. Γενικότερα, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να πλέκετε με ακρίβεια, σιγουριά και άνεση.