Μαθαίνω να πλέκω αξεσουάρ και δώρα - Κεχαγιόγλου, Ελένη; Γαϊδατζή, Φανή (Το Βήμα, 2013)
Αυτό το βιβλίο είναι κατάλληλο για όλους, τόσο για τους αρχάριους, που δεν έχουν πιάσει ποτέ πριν βελόνες πλεξίματος στα χέρια τους, όσο και για τους αρκετά έμπειρους. Χάρη στα 30 σχέδια που θα βρείτε στις σελίδες του, που το καθένα έχει διαφορετικό βαθμό δυσκολίας, θα αξιοποιήσετε όλοι τις δεξιότητές σας και θα εκπαιδευτείτε ώστε στην πορεία να μπορείτε να πλέκετε αξεσουάρ και δώρα χωρίς να χρειάζεστε αναλυτικές οδηγίες. Το καθένα από τα 30 αυτά σχέδια επεξηγείται βήμα προς βήμα. Και σε όλα προτείνονται νήμα και μέγεθος βελόνας. Σκούφοι, μπερέδες, γάντια, κασκόλ, κάλτσες, εσάρπες, κουβερτάκια, μαξιλάρια, τσάντες και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους θα σας δώσουν πολλές ιδέες για να πλέξετε δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.