Χειροποίητα δώρα : χαρτί, κεραμικά, γυαλί - Cameron, Jane (Πρακτικές τεχνικές για δημιουργική και οικονομική καθημερινότητα / Βήμα, 2013)
Χειροτεχνίες με χαρτί (μτφρ. Α. Δημητρακοπούλου) - Εργαλεία και υλικά - Κατασκευές με παπιέ-μασέ (Sousie Johns) - Λευκώματα αναμνήσεων (Sousie Johns) - Διακοσμήσεις από χαρτί (Sousie Johns) - Ντεκουπάζ (Sousie Johns) - Διάτρηση χαρτιού (Dorothy Wood) - Ευχετήριες κάρτες (Sousie Johns) - Κουτιά από χαρτί (Sousie Johns) - Μεταξοτυπία σε χαρτί (Jane Cameron)