Μαθαίνω να κεντάω : από τη θεωρία στην πράξη - Vance, Ellie (Το Βήμα, 2013)
Σε αυτό το Βιβλίο υπάρχουν όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να κεντήσετε, Το κέντημα δεν απαιτεί ιδιαίτερο εξοπλισμό και πολύπλοκα υλικά: καμβάς, βελόνα και κλωστή αρκούν για να συνθέσετε ενα έργο τέχνης. Στο πρώτο μέρος θα βρείτε την εισαγωγή, με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τα υλικά, και θα ξεκινήσετε μαθαίνοντας τους καμβάδες που ενδείκνυνται για το κάθε είδος κεντήματος, θα μάθετε επίσης τις Βασικές Βελονιές, γκομπλέν και σταυροβελονιά, που είναι ευρέως διαδεδομένες στην Ελλάδα, Έπειτα θα είστε σε θέση να ασκηθείτε σε νέες βελονιές και σε τεχνικές που είναι δημοφιλείς σε ολη την Ευρώπη. Το δεύτερο μέρος του βιβλίου σάς δίνει τη δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης. 18 σχέδια με τα οποία μπορείτε να πειραματιστείτε και να τα αξιοποιήσετε ως διακοσμητικά για ρούχα, αξεσουάρ, μαξιλάρια και καλύμματα.