Μαγειρική για κορίτσια που δεν γουστάρουν και γουστάρουν - Αργυρού, Αφροδίτη (Γαστρονομία / Καλλιγράφος, 2013)
Μια μαγειρική για έξυπνα κορίτσια που αναζητούν συνταγές εύκολες, γρήγορες και με απλά υλικά. γιατί... Τα 4 πόδια ενός καλού τραπεζιού και και 4 πόδια ενός καλού κρεβατιού είναι τα βασικά στηρίγματα για γευστικές και... απολαύσεις.