Χειροτεχνίες με ύφασμα : ανανεώνω το σπίτι και την γκαρνταρόμπα μου - Begum-Hossain, Momtaz (Πρακτικές τεχνικές για δημιουργική και οικονομική καθημερινότητα / Βήμα, 2013)
Χειροτεχνίες με ύφασμα - Εργαλεία και υλικά - Λουτρό βαφής - Βαφή υφάσματος με μοτίβα - Ζωγραφική σε ύφασμα - Σφραγίδες - Ζωγραφική σε μετάξι - Μεταξοτυπία - Στένσιλ σε ύφασμα - Μπατίκ - Πάτσγουορκ - Απλικέ - Κέντημα με χάντρες - Ακατέργαστο μαλλί "φελτ" - Ακατέργαστο μαλί με βελόνες - Ταπετσαρίες επίπλων - Πατρόν