Αγχολυτικές νοστιμιές στο πιάτο σας - Σουλή, Σοφία Α., 1954- (Μύρτος, 2011)
Υπέροχα πιάτα με νοστιμιές που - Καταπολεμούν το άγχος και το στρες - Διώχνουν την κατάθλιψη - Ακονίζουν το μυαλό και τη μνήμη - Ενισχύουν την ερωτική διάθεση Εκείνο που κάνει ξεχωριστή αυτή την έκδοση, δεν είναι μόνο οι πληροφορίες σχετικά με τις ωφέλιμες στην ψυχική υγεία τροφές, αλλά οι συνταγές που περιλαμβάνει και οι οποίες έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την τόνωση των ψυχικών και νοητικών λειτουργιών μας. Εμπεριέχοντας στα υλικά τους τις πιο πλούσιες, σε ευεργετικά συστατικά, τροφές γίνονται ακόμα πιο λειτουργικές χάρη στα προτεινόμενα εβδομαδιαία μενού και τις λύσεις για φαγητό στο χώρο εργασίας. Η γευστική απόλαυση έχει απόλυτα συνδυαστεί με μια διατροφική φροντίδα για καλύτερη ζωή, χάρη στον προγραμματισμό που κάναμε για σας.