Μαθητευόμενο τζίνι - Company, Merce (Μαθήματα μαγείας, 1990)
ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΑΣ Διάβασες όλα τα μαγικά και στα πέντε βιβλία; Μπορείς να κάνεις ένα μαγικό πιο δύσκολο απ' αυτά που διάβασες στα βιβλία; Δοκίμασέ το πολλές φορές με τους φίλους και τους γονείς σου. Γράψε σ' ένα χαρτί τις οδηγίες και συμπλήρωσέ τες με σχέδια ή φωτογραφίες. Στείλε το μαγικό σου στο Μεγάλο Συμβούλιο των Μάγων. Στείλε και μια φωτογραφία δική σου. Μην ξεχάσεις να γράψεις κάτω από το μαγικό τη διεύθυνσή σου και τη Μαγική σου Λέξη. Θα δοκιμάσουμε το μαγικό σου και αν πετύχει, θα σου στείλουμε το ΧΡΥΣΟ ΑΣΤΕΡΙ του Μέγα Μάγου και μια πρόσκληση για το ΠΑΡΤΙ ΜΑΓΕΙΑΣ. Ταχυδρόμησε το μαγικό σου στη διεύθυνση: «Μεγάλο Συμβούλιο των Μάγων», Εκδόσεις Καστανιώτη, Ζαλόγγου 11, 106 78 ΑΘΗΝΑ.