Προσοχή δαγκώνει - Αρκάς (Επικίνδυνα νερά ;, 2013)
Ένα φρικτό, αποτρόπαιο και αιμοδιψές αρπακτικό! Νά, τι είναι ο Καρχαρίας του Αρκά. Αυτό το ξέρει και ο τελευταίος κάτοικος του βυθού. Και πιο καλά απ' όλους το ξέρει ο Κορνήλιος, το ψάρι-πιλότος που έχει την κακή τύχη να βρίσκεται στην υπηρεσία του. Ξέρει επίσης ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει τον Καρχαρία, τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την αιματοβαμμένη δράση του. Παρ όλα αυτά, φροντίζει μέσα από ένα υποδειγματικά ατσαλάκωτο ύφος, να εκπέμπει ισχυρές δόσεις δηλητηριώδους χιούμορ, που φυσικά αφήνουν απαθή το χοντρόπετσο αφεντικό του. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που ακολουθεί τον Καρχαρία: να εξασκεί το χιούμορ του διερευνώντας ταυτόχρονα τα όρια της κτηνώδους βαρβαρότητας. Και το ταξίδι μέσα στα εξωτερικά τοπία του βυθού συνεχίζεται σ' αυτό το τρίτο άλμπουμ της σειράς "Επικίνδυνα Νερά". Ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, σπαρταριστές ανατροπές και κοφτερά ευφυολογήματα. Ένα ακόμα άλμπουμ με το βαθιά μαύρο, αλλά λαμπερά σπινθηροβόλο χιούμορ του Αρκά. Διαβάστε το και απολαύστε το, όμως ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΑΓΚΩΝΕΙ!