Ανησυχώ - Moses, Brian, 1950- (Συναισθήματα, 1998)
Είναι κάποιες στιγμές που αισθάνεσαι ανήσυχος; Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να στεναχωριέσαι. Όλοι οι άνθρωποι ανησυχούν, ακόμα και οι μεγάλοι. Ένας καλός τρόπος για να αισθανθείς καλύτερα είναι να σκεφτείς κάτι ευχάριστο ή να μιλήσεις σε κάποιον για τα προβλήματά σου. Γι' αυτό, την επόμενη φορά που θα αισθανθείς ανήσυχός, ξεφύλλισε το βιβλίο 'Ανησυχώ' και ανακάλυψε ότι η μαγική συνταγή είναι να χαμογελάς.