Η διαθήκη των αιώνων - Loevenbruck, Henri (Ξένη λογοτεχνία / Σύγχρονοι Ορίζοντες, 2006)
Βρέθηκε; Αποκρυπτογραφήθηκε; Ποιο είναι το τελευταίο μήνυμα του Χριστού προς την ανθρωπότητα; Είμαστε σήμερα έτοιμοι να το δεχτούμε; Η κορυφαία πρόκληση σε ένα ιστορικό, θρησκευτικό και φιλοσοφικό θρίλερ που συναρπάζει!