Το βιβλίο των γιατί - Chabaneix, Hortense De (Μίνωας, 2013)
"Το βιβλίο των Γιατί" με 71 απαντήσεις σε ερωτήσεις σοβαρές ή αστείες διερευνά τόσο ξεχωριστά θέματα όπως η καθημερινή ζωή, οι μικρές μανίες, η λειτουργία του σώματος, η φύση, τα συναισθήματα θάνατος και οι θρησκείες. Ένα βιβλίο για να ανακαλύψουμε τον κόσμο μόνοι μας... ή με όλη την οικογένεια.