Η τρίτη μάγισσα - Αγγελίδου, Μαρία, 1957- (Μικρές καληνύχτες, 2012)
Υπάρχουν μάγισσες σήμερα; Κι αν ναι, πού ζουν; Τι δουλειά κάνουν; Τι τρώνε και πώς ταξιδεύουν; Σε ποια σχολεία πάνε και με ποιους κάνουν παρέα; Το κυριότερο: τι είδους μάγια κάνουν και πού μπορεί να τις συναντήσει κανείς; Μια φορά κι έναν καιρό... δηλαδή χτες ή σήμερα ή και αύριο... Νάνοι και νεράιδες, δράκοι, μάγισσες και βασιλιάδες πάνε κι έρχονται ανάμεσα στα παραμύθια και στην αλήθεια. Δρόμο παίρνουν και δρόμο αφήνουν, φτάνουν στις άκρες του κόσμου κι ύστερα πάλι γυρίζουν πίσω. Και τέλος ζούνε και κοιμούνται αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα! Για παιδιά μικρά με μεγάλη φαντασία και για νέους γονείς με πολλή όρεξη! Ιστορίες που διαβάζονται μέσα σε δέκα λεπτά!