Bill Gates : συνιδρυτής της Microsoft - Pierro, Martin T. (Μίνωας, 2012)
Είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη, πρωτοπόρος στον χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και τώρα η ιστορία του έγινε κόμικ! Ακολουθήστε τη ζωή του Bill Gates από τις πρώτες μέρες που έγραφε βασικούς κώδικες μέχρι την άνοδο της Microsoft και τη σημερινή φιλανθρωπική δράση του. Ανακαλύψτε πώς αυτός ο εκπληκτικός άντρας έφτασε να είναι ο αρχιτέκτονας του μέλλοντος.