Ο βάτραχος είναι βάτραχος - Velthuijs, Max, 1923-2005 (Λογοτεχνικά βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2011)
"Ο Βάτραχος είναι ένα εμπνευσμένο δημιούργημα - ένα αριστούργημα γραφιστικής λιτότητας" Η 1η έκδοση 1999, κυκλοφόρησε με σκληρό εξώφυλλο.