Μυστικές υπηρεσίες : το σκοτεινό δωμάτιο του κόσμου - Στριγάς, Αθανάσιος Κ. (Νέα Θέσις, 1995)
Οι μυστικές υπηρεσίες του κόσμου είναι ουσιαστικά κρυφές κυβερνήσεις, πιο ισχυρές από τις εκλεγμένες. Πίσω από το περιβόητο "εθνικό συμφέρον" το οποίο με διαταραγμένη αφοσίωση επικαλούνται, διαπράττουν τα πιο φοβερά εγκλήματα. Οι πολίτες απαγορεύεται να λαμβάνουν γνώση των πράξεων των μυστικών υπηρεσιών και γι' αυτό αυτές δρουν ανεξέλεγκτα. Καταγγέλλουμε στο βιβλίο αυτό την δράση των μυστικών υπηρεσιών και φέρνουμε στο φως ορισμένες από τις ανέντιμες πράξεις τους, επειδή είναι απόλυτο δικαίωμα των πολιτών να γνωρίζουν την αλήθεια!