Η μικρή Ρουάλα - Χατζόπουλος, Πέτρος, 1979- (Καστανιώτης, 2009)
Η μικρή Ρουάλα δεν είναι κορίτσι που μοιάζει με τ' άλλα. Δεινή αναρριχήτρια των κολωνακιώτικων νεραντζιών, κακομαθημένο μοναχοπαίδι, κουμπούρας στα μαθήματα αλλά πρώτη στους καυγάδες, με φιλοδοξίες που περιλαμβάνουν καριέρα στο μόντελινγκ, στο μπάσκετ, και στα γιγαντιαία γαλακτομπούρεκα, η ατίθαση κι αξιολάτρευτη Ρουάλα είναι ένα κορίτσι με παράξενο όνομα, κι ακόμα πιο παράξενες, ξεκαρδιστικές ιστορίες...