Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να είναι πάντα πρώτος - Lallemand, Orianne, 1972- (Παπαδόπουλος, 2013)
Ήρθε, επιτέλους η στιγμή που περίμεναν όλοι οι λύκοι του δάσους. Ποιος είναι ο πιο γρήγορος, ο πιο δυνατός, ο πιο έξυπνος και, φυσικά, ο πιο κακός; Λάβετε θέσεις, έτοιμοι, πάμε! Καλώς ήρθατε στον διαγωνισμό για τον Πιο Κακό Λύκο! Ένα βιβλίο για την ομαδικότητα και την ευγενή άμιλλα. Σε αυτή τη συλλογή θα βρείτε αστείες και τρυφερές ιστορίες με ήρωα τον λύκο Ζαχαρία. Μπορείτε να περάσετε όμορφα διαβάζοντας ή ακούγοντας τις, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να φανταστείτε, να αγαπήσετε το διάβασμα και να ονειρευτείτε...