Αρκουδάκο έλα να παίξουμε - Davies, Benji (Ίκαρος, 2012)
Οι εκδόσεις Ίκαρος παρουσιάζουν την σειρά προσχολικών βιβλίων με ήρωα τον Αρκουδάκο. Βιβλία μικρού σχήματος, από ανθεκτικό χαρτόνι, με κινούμενα μέρη για ατελείωτες ώρες εξερεύνησης! Ιδανικά για παιδιά από 1 έως 3 ετών. Σήμερα ο Αρκουδάκος πάει βόλτα στο πάρκο! Ένα βιβλιαράκι με υπέροχες εικόνες και έξυπνα κινούμενα μέρη, φτιαγμένο από σκληρό χαρτόνι. Φτιαγμένο για παιδικά χεράκια !