Φεγγάρι στον τοίχο - Crowley, Cath (Παπαδόπουλος, 2012)
Το σχολείο τελείωσε και η Λούσι ξέρει τον τέλειο τρόπο για να το γιορτάσει: απόψε θα βρει τον Σάντοου, το μυστηριώδες αγόρι που κάνει γκραφίτι στους τοίχους της πόλης. Είναι σίγουρα κάπου εκεί έξω κι απλώνει τα χρώματα του, ξεδιπλώνει φτερά πουλιών και μπλε ουρανούς μέσα στη νύχτα. Ο Σάντοου ζωγραφίζει τόσο όμορφα που η Λούσι αποφεύγει από το τελευταίο ατυχές ραντεβού τους, της λέει ότι ξέρει που να βρει τον Σάντοου, ξεκινούν μια νυχτερινή αναζήτηση στους δρόμους της πόλης. Η Λούσι έχει τουλάχιστον επτά ώρες πριν το ξημέρωμα, μέχρι να βρει αυτό που θέλει.