Πως να κρύψεις ένα λιοντάρι - Stephens, Helen, 1972- (Ίκαρος, 2012)
Πού μπορεί ένα μικρό κοριτσάκι να κρύψει ένα τεράστιο λιοντάρι; Δεν είναι εύκολο, αλλά η Έλλη πρέπει να βάλει τα δυνατά της. Γιατί η μαμά και ο μπαμπάς δεν τα πάνε πολύ καλά με τα λιοντάρια μέσα στο σπίτι. Θα μπορέσει η Έλλη να κρύψει το λιοντάρι της για πάντα; Μια αστεία και τρυφερή ιστορία, για μια ιδιαίτερη φιλία.