Πως γράφτηκε η πρώτη επιστολή - Kipling, Rudyard, 1865-1936 (Αράδα, 2012)
Πριν από πολλά χρόνια, στην εποχή των σπηλαίων, στις όχθες του ποταμού Βαγκάι ένα πολύ ξεχωριστό παιδί με το όνομα Ταφιμάι Μεταλουμάι που σημαίνει «νεαρή-χωρίς-καθόλου-τρόπους-που-πρέπει-να-τις-φάει» ή αλλιώς Τάφι, αποφασίζει να βοηθήσει τον ξεχασιάρη μπαμπά της να αντικαταστήσει το σπασμένο του καμάκι. Και τότε ένας ευγενικός Ξένος καλείται να μεταφέρει ένα μήνυμα. Χωρίς όμως να το καταλάβει μπαίνει σε μπελάδες καθώς έξι κυρίες των σπηλαίων ξεχνούν τους καλούς τους τρόπους και μια ολόκληρη φυλή αναστατώνεται...Όμως ένα φύλλο σημύδας τα εξηγούσε όλα! Πως γράφτηκε η πρώτη επιστολή για παράδειγμα...ή μήπως ήταν αυτή;