Το παιδί που στο κεφάλι του φύτρωσε ένα δέντρο - Παππά, Ροδούλα (Νεφέλη, 2012)
Δέντρο φυτρώνει σε κεφάλι παιδιού! Είναι επικίνδυνο; Mεταδοτικό; Οπωροφόρο; Κωνοφόρο; Αειθαλές; Θα μεγαλώσει κι άλλο; Πού πηγαίνουν οι φόροι μας; Και τελικά, ποιος προστατεύει τα παιδιά μας;..." Μια εικονογραφημένη ιστορία για τη διαφορετικότητα. Συμμετέχουν: κύριοι που καταπίνουν φωτιές και κυρίες που δένονται φιόγκο, άνθρωποι καλοκάγαθοι κι άνθρωποι φαρμακομύτηδες, ένας γαλάζιος σκούφος, αγανακτισμένοι γονείς, ένας σοφός διευθυντής σχολείου, ένας κύριος με φράκο και ημίψηλο μες στο κατακαλόκαιρο, τρία φάλτσα τρομπόνια, η μπάντα και οι κηπουροί του δήμου, ένας μάγειρας από τη Ζανζιβάρη, μια αυστηρή κατσίκα από την Ανάφη, ψάρια που λένε το φλιτζάνι, ηλεκτροφόρα σαλάχια, βαριεστημένα λιοντάρια, ένας τσατίλας ελέφαντας, μια τεράστια συναχωμένη μύτη, μια θεία που κάνει εκπληκτικά ντολμαδάκια, ένας κροκόδειλος που βρίσκει ξαφνικά τον εαυτό του, ένας ξαφνιασμένος υπουργός Οικονομικών, και άλλοι πολλοί. Με πρωταγωνιστή ένα παιδί που στο κεφάλι του φύτρωσε ένα δέντρο. Δέντρα έχει στις Νήσους Μπικίνι στο Ελσίνκι, στην Κουάλα Λουμπούρ, στο Πεκίνο και στη Σαντορίνη, δέντρα έχει και στο Καμερούν. Δέντρα έχει στη Σιβηρία, δέντρα έχει και στην Αφρική, γιατί αρέσουν ώς και στ άγρια θηρία. - πίστεψέ με, σου πάει πολύ!