Steve Jobs : συνιδρυτής της Apple - Cooke, C.W. (Μίνωας, 2012)
Ο Steve Jobs υπήρξε ένας απίστευτος άνθρωπος. Απέφευγε τη δημοσιότητα, ήταν ήπιων τόνων και δεν επιζητούσε τα φλας των παπαράτσι και την προσοχή των ΜΜΕ. Ήταν ένας δημιουργός, ένας εφευρέτης, μια ιδιοφυΐα. Και ήταν το μυαλό πίσω από τα πρωτοποριακά προϊόντα της Apple που άλλαξαν τον κόσμο.