Η Ούρσουλα και η συμμορία της κίτρινης γάτας - Riddell, Chris (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή σπουργιτάκια, 2009)
Υπάρχει άραγε μυστήριο που δεν μπορεί να ξεδιαλύνει η Ούρσουλα μαζί με τον καλύτερά της φίλο, τον κύριο Ούλοφ; Μια σειρά από μυστηριώδεις ληστείες έχουν συνταράξει τη Μεγαλόπολη. Ταυτόχρονα, πολλά σκυλάκια του καναπέ έχουν εξαφανιστεί δίχως ν' αφήσουν ίχνη πίσω τους. Κάποιος πρέπει να δώσει ένα τέλος σ' όλα αυτά! Το μόνο που χρειάζονται η Ούρσουλα κι ο κύριος Ούλοφ είναι ένα έξυπνο σχέδιο δράσης!