Οι 13 1/2 ζωές του Μπλέ Αρκούδου : ήτοι η βιογραφία ενός αρκούδου που αλωνίζει τις θάλασσες, με πολλές εικόνες και αποσπάσματα από την "Εγκυκλοπαίδεια των εκπληκτικών και θαυμαστών πραγμάτων, πλασμάτων και φαινομένων της Ζαμονίας και των γύρω περιοχών" του καθ. δρ. Αμπτούλ Νυχ Ταλλάχ - Moers, Walter, 1957- (Άγρα, 2004)
Η βιογραφία ενός αρκούδου που αλωνίζει τις θάλασσες, με πολλές εικόνες και αποσπάσματα από την «¨Εγκυκλοπαίδεια των εκπληκτικών και θαυμαστών πραγμάτων, πλασμάτων και φαινομένων της Ζαμονίας και των γύρω περιοχών».