Οι συνταγές του μικρού Νικόλα : 50 πρωτότυπες και εύκολες συνταγές - Valentin, Béatrice (Η βιβλιοθήκη του μικρού Νικόλα, 2012)
Πενήντα πρωτότυπες, εύκολες και διασκεδαστικές συνταγές μαγειρικής για αλμυρές λιχουδιές και γλυκές απολαύσεις. 10 απίθανα ορεκτικά 10 πεντανόστιμα κύρια πιάτα 10 υπέροχα επιδόρπια 10 νοστιμιές μετά το παιχνίδι 10 απίστευτες λιχουδιές. Για να κεράσετε και να καταπλήξετε τους γονείς και τους φίλους σας! Με αποσπάσματα από τα βιβλία "Ο μικρός Νικόλας σε νέες περιπέτειες" και "Ο μικρός Νικόλας σε νέες περιπέτειες, Νο 2".