Όπου και να 'σαι, σ' αγαπώ - Κουνούνη-Πολυβίου, Θάλεια (Ελληνική λογοτεχνία / Λιβάνης, 2010)
Ιούλιος 1991, Λιμάνι Πειραιά Μια περίεργη εξαφάνιση διαλύει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Μάιος 2010 Εκείνος, ένας μοναχικός άνθρωπος. Εκείνη, μια πόρνη πολυτελείας. Η Βίβιαν πείθει τον Αποστόλη να δώσει ένα δείπνο γενεθλίων και να καλέσει κοντά του τα παιδιά του. Όμως, μετά το δείπνο αυτό, όλα αλλάζουν. Το παρελθόν βγαίνει στην επιφάνεια και δίνει μάχη με το μέλλον. Δύσκολη μάχη, με απώλειες. Πώς λες σε κάποιον που έχει φύγει ότι τον αγαπάς; Πού τον ψάχνεις; Πού τον γυρεύεις; Θέλεις να του το πεις, μα δεν είναι κοντά σου. Τι κάνεις; Απλώς κοιτάς ψηλά και ψιθυρίζεις: "Όπου και να 'σαι, σ' αγαπώ!" Και τότε νικητής δεν είναι το παρελθόν, μα ούτε και το μέλλον. Νικητής είναι μόνο το σήμερα!