Ο μικρόθ πρίγκιπαθ - Briere-Haquet, Alice, 1979- (Νεφέλη, 2013)
Μια μέρα, πάει πολύς καιρός, σε κάστρο μακρινό του κόσμου αντίκρισε το φως ένα βασιλικό μωρό. Τον είχανε μη στάξει και μη βρέξει, ώσπου η ώρα έφτασε να πει την πρώτη λέξη..