Είναι βιβλίο - Smith, Lane (Καλειδοσκόπιο, 2013)
Στέλνει μηνύματα; Μπλογκάρει; Σκρολάρει; Συνδέεται ασύρματα στο Ιντερνέτ; Τουιτάρει; Όχι . . .είναι βιβλίο! Στην εποχή των ψηφιακών βιβλίων, ο Lane Smith παίρνει το μέρος του έντυπου λόγου, σ' έναν σπαρταριστό διάλογο ανάμεσα σε μια βιβλιόφιλη μαϊμού κι ένα γάιδαρο που είναι άσσος στις νέες τεχνολογίες. "Ναι, είναι βιβλίο. Είναι όμως και ένα εξαίρετο δείγμα αφήγησης και χιούμορ. Με άλλα λόγια, είναι ένα βιβλίο του Lane Smith". (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)