Έρχεσαι μαζί μου : το παραμύθι με τα παραμύθια - Ρουγγέρη, Κάρμεν, 1938- (Παιδική βιβλιοθήκη / Λιβάνης, 2003)
Μη νομίζετε πως είναι ένα παραμύθι σαν όλα τα άλλα. Είναι το παραμύθι των παραμυθιών, μια καταπληκτική ιστορία της Κάρμεν Ρουγγέρη, με ήρωα ένα συγγραφέα. Ένα νέο παιδί, με τη βοήθεια της καλής του νεράιδας και των ηρώων παλιών παραμυθιών, όπως η Κοκκινοσκουφίτσα, ο Τομ Σόγερ, ο Εβενέζερ Σκρουτζ, η Σταχτοπούτα, η Κολοβή Αλεπού από τους Μύθους του Αισώπου, η Χαλιμά, ο ιθαγενής Παρασκευάς, η Κακιά Βασίλισσα, ο Δον Κιχότης και ο βαρόνος Μινχάουζεν, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει το δικό του πρώτο παραμύθι. Θα τα καταφέρει;