Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει ν' αλλάξει χρώμα - Lallemand, Orianne, 1972- (Παπαδόπουλος, 2013)
Σήμερα το πρωί ο λύκος Ζαχαρίας είναι κακόκεφος. Δεν του αρέσει πια το χρώμα του και θέλει να το αλλάξει! Όμως δε θα είναι τόσο εύκολο όσο νομίζει... Ένα βιβλίο για αποδεχθείς τον εαυτό σου. Σε αυτή τη συλλογή θα βρείτε αστείες και τρυφερές ιστορίες με ήρωα τον λύκο Ζαχαρία. Μπορείτε να περάσετε όμορφα διαβάζοντας ή ακούγοντας τις, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να φανταστείτε, να αγαπήσετε το διάβασμα και να ονειρευτείτε..