Το κόκκινο κορδόνι - Νευροκοπλή, Βασιλική (Παιδική Βιβλιοθήκη / Λιβάνης, 2011)
Λαχανικά, φρέσκα μυρωδικά και ιδιαίτερα ντρέσινγκ συνθέτουν το πιο απολαυστικό πιάτο που είναι απαραίτητο σε κάθε γεύμα: τη σαλάτα. Δροσερές, νόστιμες, υγιεινές και με μεγάλη ποικιλία υλικών θα πρωταγωνιστούν πάντα στο τραπέζι σας.