Πες μου γιατί δεν έχουμε όλοι τα ίδιο χρώμα - Agostini, Sara (Πες μου γιατι, 2012)
Η πιο αγαπημένη φράση των παιδιών είναι η φράση που ξεκινάει με ένα "γιατί".Το "γιατί" είναι η λεξούλα που -περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη-εκφράζει τις αμφιβολίες,την περιέργεια και τα παράπονα των παιδιών. Εκτός από μια πρωτότυπη ιστορία με όμορφη εικονογράφηση, το βιβλίο αυτό σας προτείνει έναν διασκεδαστικό τρόπο να βρίσκετε απαντήσεις στις ερωτήσεις τους.