Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να γίνει σταρ - Lallemand, Orianne, 1972- (Παπαδόπουλος, 2013)
Μέσα στο δάσος ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια τραγουδούν, όλα είναι τόσο όμορφα... Η φύση ευαισθητοποιεί τον λύκο Ζαχαρία. Μήπως είναι ποιητής ή μήπως ζωγράφος, γλύπτης ή ηθοποιός; Όλα είναι μια πρόκληση γι' αυτόν. Το σίγουρο είναι ότι ένα αστέρι γεννιέται! Ένα βιβλίο για την επιμονή στην επίτευξη στόχων. Σε αυτή τη συλλογή θα βρείτε αστείες και τρυφερές ιστορίες με ήρωα τον λύκο Ζαχαρία. Μπορείτε να περάσετε όμορφα διαβάζοντας ή ακούγοντας τις, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να φανταστείτε, να αγαπήσετε το διάβασμα και να ονειρευτείτε...