Που είναι η σουρικάτα - Wainwright, Jen (Παπασωτηρίου, 2011)
Η οικογένεια της Σουρικάτας αποφασίζει να πάει διακοπές στη Νέα Υόρκη, στη Μόσχα, στο Νησί του Πάσχα και πρακτικά σε πολλούς δημοφιλείς προορισμούς ανά τον κόσμο!! Η Σουρικάτα έχει ένα απίστευτο ταλέντο στο να καμουφλάρεται αναλόγως με το περιβάλλον. Πολύ συχνά είναι εύκολο να τη βρει κανείς στο τοπίο, αλλά το πιο σύνηθες είναι να κρύβεται πολύ καλά!! Στην αρχή του βιβλίου, οι Σουρικάτες της οικογενείας συστήνονται μια-μια καθότι έχουν πολύ ξεχωριστές προσωπικότητες και ασχολίες. Οι Σουρικάτες σας ταξιδεύουν σε πολλά σημεία του κόσμου, και σας προκαλούν να τις εντοπίσετε στο πλήθος!!