Αυτός που αγαπώ έχει μια κόκκινη μυτούλα - Schober, Michael (Αίσωπος, 2008)
Αυτός που αγαπώ έχει μια κόκκινη μυτούλα και μια αστεία, γελαστή φατσούλα. Πίνει νερό από των λουλουδιών το βάζο κι έρχεται πάντα όταν γιορτάζω. Είναι τρελούτσικος και γκαφατζής... Χμμμ... μήπως μαντεύεις τι δουλειά κάνει; Κλόουν, πυροσβέστης ή ναυτικός... ζωγράφος, μάγειρας ή μουσικός; Α, όχι, δε θα το μαρτυρήσουμε εμείς! Πρέπει να ψάξεις, να σκεφτείς... Κι αν δεν το βρεις; Ε. τότε, θα το πάρει το ποτάμι και μόλις ξεδιπλώσεις τις σελίδες θα το δεις. (Α, και μην ξεχάσεις να μας πεις ποιο είναι το επάγγελμα που αγαπάς απ' όλα πιο πολύ Εσύ)