Κόκκινο και μπλε μαζί - Bunge, Daniela (Καλειδοσκόπιο, 2006)
Η πρώτη ιστορία μιας νέας ταλαντούχου γυναίκας, της Daniela Bunge, που γνωρίσαμε ήδη σαν επιτυχημένη εικονογράφο, στο δημοφιλές «Ψάρι του Χάρη». Εδώ, η συγγραφέας-εικονογράφος ξετυλίγει την ιστορία ενός ζευγαριού, του Νονού και της Νονάς, που δεν αγαπιούνται πια - ή έτσι, τουλάχιστον, νομίζουν. Όλα όμως συμβαίνουν κάτω από το άγρυπνο και ανήσυχο βλέμμα της μικρής βαφτιστήρας τους, που κάποια στιγμή αποφασίζει να πάρει στα δικά της χέρια τις ζωές τους... Τι θα καταφέρει, άραγε;