Ο Τζικιτζίκ, ο Κρικικρίκ και η παράξενη χορωδία του δάσους - Μάγος, Κώστας (Καλειδοσκόπιο, 2012)
Ο τζίτζικας Τζικιτζίκ, σε αυτή τη νέα ιστορία του Κώστα Μάγου, θα καταλάβει πως πέρα από τη χαρά του να τραγουδάς μόνος σου, μπορείς να βρεις χαρά ακούγοντας το τραγούδι των άλλων. Και πως αν ενωθούν σε μια φωνή, τα πολλά, διαφορετικά μας τραγούδια, το αποτέλεσμα ίσως είναι \"... το πιο πρωτότυπο, το πιο ξεχωριστό τραγούδι του κόσμου\". Μια ιστορία με θέμα τη φιλία και τη συντροφικότητα, την πολυφωνία και το σεβασμό της διαφορετικότητας. Eικονογράφηση: Κατερίνα Χαδουλού Περιεχόμενα: Η αφήγηση, η μουσική και τα τραγούδια ΟΤζικιτζίκ και ο Κρικικρίκ (οργανικό) Στο μικρό πευκοδάσος... (αφήγηση) Παραλλαγή Ι (οργανικό) Μα τι συμβαίνει; (αφήγηση) Παραλλαγή II (οργανικό) Ο Τζικιτζίκ ήταν πολύ στενοχωρημένος (αφήγηση) Παραλλαγή III (οργανικό) Το σημείωμα έδωσε μεγάλη χαρά... (αφήγηση) Η μουσική του τζίτζικα Τζικιτζίκ (οργανικό) Έτσι κι έγινε! (αφήγηση) Το τραγούδι του τζίτζικα Τζικιτζίκ Ο γρύλος είχε μείνει άφωνος (αφήγηση) Το τραγούδι του γρύλου Κρικικρίκ Όμως πριν προλάβει... (αφήγηση) Το τραγούδι του Τζικιτζίκ και του Κρικικρίκ Πως σου φαίνεται; (αφήγηση) Και κρίκι κρικ και τζίκι τζικ... Εκείνη την ώρα ένας βάτραχος... (αφήγηση) Το τραγούδι του βάτραχου Κουάξ Κουάξ Σε λίγο άκουσαν το παράξενο τραγούδι... (αφήγηση) Το τραγούδι των πολλών και διαφορετικών φωνών Ι Το τραγούδι άρεσε σε όλους (αφήγηση) Το τραγούδι των πολλών και διαφορετικών φωνών II Κι αφού το έλεγαν έτσι... (αφήγηση) Το τραγούδι των πολλών και διαφορετικών φωνών III Μα τι παράξενο τραγούδι είναι αυτό; (αφήγηση) Ας τραγουδήσουμε μαζί... (αφήγηση) Όλοι μαζί! (τραγούδι) Τίτλοι Τραγουδήστε μαζί! Το τραγούδι του τζίτζικα Τζικιτζίκ Το τραγούδι του γρύλου Κρικικρίκ Το τραγούδι του βάτραχου Κουάξ Κουάξ Το τραγούδι των πολλών και διαφορετικών φωνών Όλοι μαζί!