Οι καλοί και οι κακοί ιππότες - Παπαθεοδούλου, Αντώνης, 1977- (Παπαδόπουλος, 2012)
Οι κακοί ιππότες λένε: Φέρνουμε Κριό Πολιορκητικό την πύλη σας να την γκρεμίσει! Κι οι καλοί ιππότες απαντούν: Μην κάνετε κόπο, αφού είναι ανοιχτή... δεν την έχουμε κλείσει. Ένα βιβλίο γεμάτο ιππότες, κάστρα, πανοπλίες και αστείες ρίμες, για να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά κάθε λογής "κακούς" ή απλώς για να σκάσουμε στα γέλια!