9 παραμύθια και μια ξύλινη κουτάλα : με συνταγές από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Νιαώτη, Ιωάννα (Καλειδοσκόπιο, 2012)
Έχετε σκεφτεί ποτέ τι έτρωγαν οι ήρωες των αγαπημένων σας παραμυθιών και τι θα μαγείρευαν αν έμπαιναν στην κουζίνα; Μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύει με μοναδικό τρόπο εννέα κλασικά παραμύθια και τα συνοδεύει με συνταγές που ξεπηδούν από τις σελίδες τους. Τα 9 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΚΟΥΤΑΛΑ φέρνουν μεγάλους και μικρούς στην κουζίνα για να πειραματιστούν, να γνωρίσουν τα υλικά και να μεγειρέψουν συνταγές σαν παραμύθια, με ευτυχισμένο τέλος και πεντανόστιμη κατάληξη. Με συνταγές της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου βασισμένες στη μεσογειακή διατροφή.