Παραμυθομαγειρική : τα πράσινα : φρούτα, σαλάτες, λαχανικά, πατάτες - Ρουγγέρη, Κάρμεν, 1938- (Ψύχαλος, 2009)
Αν προσθέσεις 1kg εμπνευσμένα παραμύθια, 500gr. μοναδικές συνταγές μαγειρικής, 2 κουταλιές του γλυκού τρυφερή εικονογράφηση και πολλά κιλά παιδικής φαντασίας θα έχεις στο τέλος το καλύτερο μίγμα για την πιο επιτυχημένη "Παραμυθομαγειρική". Τέσσερα βιβλία από τη μοναδική Κάρμεν Ρουγγέρη που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους με τον ευρηματικό συνδυασμό παραμυθιών και συνταγών μαγειρικής. Για να μαθαίνουν τα παιδιά να τρώνε όλες τις τροφές με απλό κα διασκεδαστικό τρόπο!