Τρία τέρατα - McKee, David (Βιβλιοπωλείον της Εστίας, 2005)
Ήταν κάποτε δύο τέρατα, ένα μπλε κι ένα κόκκινο, που ζούσαν τεμπέλικα και ευτυχισμένα σε μια ζούγκλα στην άκρη της θάλασσας. Μια μέρα έφτασε ένα νέο τέρας -ήταν κίτρινο και παράξενο κι έψαχνε ένα μέρος για να ζήσει...