Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλούζ. - Banscherus, Jurgen, 1949- (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2013)
Ο Κλουζ αρνείται κατηγορηματικά να αναλάβει υποθέσεις με σκυλιά - κανένας σοβαρός ιδιωτικός ντετέκτιβ δεν ασχολείται με τέτοια πράγματα. Με το σκυλί του Μασκοφόρου Μπιλ όμως θα κάνει μια εξαίρεση. Γιατί ο Βοτάν, το θεόρατο μαστίφ με τα κίτρινα μάτια, είναι ξεχωριστός και μυστηριώδης, σαν τον κύριό του. Και κάποιος άγνωστος προσπαθεί να του κάνει κακό. Ο Κλουζ ρίχνεται λοιπόν στο κυνήγι του ενόχου σαν λαγωνικό... Μια αστυνομική σειρά για μικρούς αναγνώστες, με ήρωα ένα εννιάχρονο αγόρι που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους ήρωες των κλασικών αστυνομικών μυθιστορημάτων.