Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλούζ. - Banscherus, Jurgen, 1949- (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2011)
Το Τσίρκο Ζαμπάνο ήρθε στην πόλη! Ο Πρίμο, το αστέρι του τσίρκου, ζητάει τη βοήθεια του διάσημου και πανέξυπνου ντετέκτιβ. Η αδερφή του, η Βανέσα, κάνει στις παραστάσεις το ίδιο πάντα λάθος - ξανά και ξανά. Ενώ είναι η καλύτερη απ' όλους τους! Ο Κλουζ αναλαμβάνει την υπόθεση - και διαπιστώνει πως δεν είναι παράνομες όλες οι δουλειές που γίνονται στα κρυφά...