Ο πρίγκιπας με τα κρίνα - Μαστρογιάννη, Ιφιγένεια (Νεανικές διαδρομές, 2009)
Το μυστικό της Κρήτης, Πελία, και το νόημά της δεν είναι ο Μινώταυρος, όπως λένε οι Αθηναίοι και οι ξένοι άνθρωποι, κάτω άνθρωποι, κάτω στο λιμάνι. Το μεγάλο της νόημα είναι ο Πρίγκιπας με τα Κρίνα!" Ο Πρίγκιπας με τα Κρίνα, η ιερή εικόνα-σύμβολο για τους Κρήτες, έχει χαθεί και η Σκιά του Μίδα, που αγαπούσε όσο τίποτε άλλο το χρυσάφι, έχει απλωθεί σε ολόκληρο το νησί. Δύο παιδιά, το ένα από τη Ζάκρο της Κρήτης και το άλλο από την Αίγυπτο, με την ίδια αγάπη για τη Φύση και δυνατή πίστη στη ζωή, θα παλέψουν τις σκοτεινές δυνάμεις, για να βρεθούν στο τέλος μπρος σε μια θαυμαστή αποκάλυψη...